Bebyggelsen

Vores bebyggelse er beliggende i et let kuperet terræn omgivet af grønne områder, tæt ved skov, strand og den smukke by Helsingør.

Bebyggelsens beliggenhed og udformning samt adgangen til såvel tennisbane som fælleshus, tæt ved skoler, daginstitutioner og offentlig transport skaber de perfekte rammer om familieliv og fællesskab. Vi vil gerne bidrage til at gøre Jollen/Staget til et rart og trygt sted at være.

Jollen og Staget har en ensartet og smuk arkitektonisk fremtoning. Mange af de bestemmelser, der igennem tiderne er vedtaget i foreningen, har til formål at opretholde dette præg.

Bestyrelsens hensigt med denne hjemmeside er først og fremmest at give beboere en hurtig og nem mulighed for at indhente relevant information. Desuden vil vi gerne præsentere bebyggelsen for andre og vise, hvad Jollen/Staget kan byde på af faciliteter og muligheder.

Fordele for beboere.

Det er bl.a. muligt, via hjemmesiden, at hente dokumenter generalforsamlingsreferater, vedtægter m.v. døgnet rundt. Beboerne kan via hjemmesiden tilkendegive, hvad de måtte have af bemærkninger til nyhederne. Beboerne kan via hjemmesiden skrive til bestyrelsen. Bestyrelsen har også mulighed for at sende dig nyhedsbreve pr. Mail. En forudsætning er at du tilmelder dig vores nyhedsbrev ude til højre.

De grønne områder omkring os er ejet i fælleskab med de tilgrænsende ejer- og boligforeninger.

Der er etableret en paraplyorganisation GF Borupgård, hvor alle foreningerne i området er repræsenteret, som varetager vedligeholdelsen af området, mandskabsrum og varmecentral.

Der er igennem foreningen GF Borupgård sikret, at omgivelserne bibeholdes som et smukt grønt område.

Yderligere oplysninger om dette kan findes på http://gfborupgaard.dk.