Fjernvarme

Kære Beboere

Som tidligere meddelt skal en del af vores fjernvarmenet udskiftes. Forsyning Helsingør har grundet frosten holdt en pause med projektet, men er nu startet på de sidste udbedringer, som det fremgår af nedenstående orientering.
Der henvises tillige til. tidligere udsendt orientering her på hjemmesiden.

Ved Jollen 7, Staget 26 og Staget 52 skal fjernvarmerørene renoveres for at sikre Forsyning Helsingørs fjernvarmenet. Alle rørene udskiftes, fordi de er blevet for gamle. Varmelevering og varmt vand bliver midlertidigt lukket under dele af renoveringsperioden. Der adviseres via sms. Vand påvirkes ikke og leveres derfor som normalt under renoveringen.

Forsyning Helsingør opfordrer alle til at tilmelde sig vores sms-service vedr. driftsforstyrrelser. Tilmelding sker på Forsyning Helsingørs hjemmesidehttps://www.fh.dk/selvbetjening/tilmeld-sms-og-e-mail

Mvh.

Med venlig hilsen

Frederic Meyer 
Projektleder

Direkte +45 48405180
Mobil +45 30910696
E-mail fme@fh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *