Invitation til høring om brug af fællesarealer

I inviteres til
Høringsmøde tirsdag den 12. marts kl. 19.00 i Fælleshuset

Det drejer sig om problematikken omkring privat brug af fællesarealer. Sagen er planlagt som punkt på vores generalforsamling fredag den 19. april, og inden da er vi interesseret i at give jer mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer.

Forslagets formål er, at grundejerforeningen som skødehaver af fællesarealerne giver bestyrelsen ret til at udstede skriftlige tilladelser til begrænset privat brug af visse husnære områder uden dermed at give afkald på grundejerforeningens ejendomsret til fællesarealer. Konkrete anvisninger for den private brug vil således fremgå af tilladelserne.

I alle henseender vil det ske med respekt for gældende bestemmelser for vores områdes plantevækster, træhøjder, materialer m.m.

I kan læse vores forslag ved at trykke i linket HER

De bedste hilsner
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *