Indkaldelse til ordinær Generalforsamling 2020.

den 25. 09. 2020 kl. 19.00 i fælleshuset

Kære beboere

Som tidligere meddelt blev den ordinære generalforsamling, der ifølge vedtægterne skulle være afholdt inden udgangen af april måned, udskudt grundet coronakrisen.
Bestyrelsen har nu besluttet at søge generalforsamlingen afholdt. Der vil ikke som ved de normale generalforsamlinger være spisning efter mødet.
For at overholde reglerne for antallet af deltagere opfordrer bestyrelsen til, at beboerne begrænser fremmødet til én person pr. ejendom.
For at skaffe bestyrelsen overblik over hvor mange der ønsker at deltage i generalforsamlingen bedes I tilmelde jer generalforsamlingen på den omdelte blanket, som afleveres til.
Anne-Mette Andersen Staget 30 inden den 14.09.2020
Skulle det vise sig, at statens regler ikke kan overholdes ved en generalforsamling i fælleshuset, vil generalforsamlingen blive udskudt med henblik på at finde et større lokale, hvor reglerne kan overholdes.

Dagsordenen til generalforsamlingen vedlægges. Bortset fra punktet om renovationsordning 2020, der har været udsendt til skriftlig afstemning, er dagsordenen identisk med den tidligere udsendte dagsorden.

Se dagorden inkl. bilag klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *