Nye husnumre

Kære beboere

Som i kan se det er husnumrene på vores ejendomme mange steder i dårlig stand. Nogle steder er numrene næsten ulæselige, dette gælder især i Staget og på fælleshuset, og nogle stedet i Jollen. En stor del af husnumrene i Jollen er udskiftet for nogle år siden.
På generalforsamlingen i 2019/2020 blev det besluttet at afsætte de fornødne midler til udskiftning af husnumrene.
Bestyrelsen har, efter et stort forarbejde af Nils Dræbye, besluttet at udskifte de husnumre, der ikke længere er i god stand. De nye numre er udformningsmæssigt identiske med de gamle, og placeres samme sted som de gamle, bestyrelsen foranlediger numrene opsat.
Af vedlagte liste fremgår det hvilke huse, der kan forvente at få nye husnumre opsat.

Se liste klik her

M.v.h.

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *