2 Replies to “Bestyrelsesmøde den 28.april 2021”

 1. Tak for referat.
  Jeg er bekendt med at flisearbejdet ikke er færdigt og Kirsten er sat på sagen.
  I gør hvad i kan,
  Men
  Selv om man tager fliser op der er revnet og lægger nye, har jeg aldrig hørt om at helheds indtrykket bliver godt.
  Er det ikke en totalt ny runde, hvor man lægger fliser om fra den ene ende til den ande.? Vi har spinket og sparet – fordelt udgifter over mange år for, at opnå en smuk ny renovering af fællesarealet og helhed ikke mindst.Det må man tage alvorligt og ikke give efter for et flise arbejde af så ringe kvalitet .
  &
  når Lasse ser på gyngestativ, må han også se på Stagets.
  Hilsen
  Nina

 2. Hej Nina
  Tak for din kommentar til referatet à 28.04.21 på vores hjemmesiden.

  Din kommentar angående flisearbejdet er sendt videre i en mail til TDC NET. Kommentaren sammen med en del andre bemærkninger og spørgsmål, forventer vi besvaret inden for en overskuelig fremtid. Vi skal nok holde dig orienteret. Vi er også bekymrede, men krydser fingre og håber det bedste.

  Angående gyngestativet, så har vi bedt Lasse om at tjekke, for en sikkerheds skyld. Hvis du synes, det virker ustabilt/står løst, så skulle det være helt i orden, da det er sikkerhedsmæssigt forankret med jernspyd.

  p.b.v.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *