Nyt om affald

 • Plastcontainerne vil fremover blive tømt hver 14. dag, og vi kan herefter også sortere MDK (mad- og drikkevarekartoner) sammen med plast. Husk at presse kartoner sammen, så de ikke fylder for meget, tak.
 •  Papircontainernes tømningsfrekvens vil blive øget afhængig af behov, hvilket vil sige at renovatørerne skal holde øje med behovet for tømning. Vi kan derfor samtidig “legalisere” at småt pap fremover må sorteres sammen med papir. Det betyder altså, at man nu må lægge småt pap i containeren, det er stadig ikke store kasser fra fx Hello Fresh eller Zalando. Husk at træde på papæsken fx chokoladeæsken, så den ikke fylder for meget, tak.

Bestyrelsen

2 Replies to “Nyt om affald”

 1. MDK kan nu sorteres sammen med plast. Betyder det at det skal eller kan vi fortsat komme det i rest. Det er jo nemmere for os.
  Mvh. Lene Ekman Jollen 11

  1. Hej Lene
   Undskyld det sene svar. Disse kommentarer kan jeg åbenbart kun se, når jeg logger på hjemmesiden. Jeg må vænne mig til at tjekke lidt oftere.
   Mit umiddelbare svar er, at det er ok som hidtil at komme MDK i restaffald.
   Mvh
   Kirsten Kofoed – på bestyrelsens vegne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *